Rozsdamentes acél spirálkeret sebességváltó

     

Rozsdamentes acél spirálkeret sebességváltó

A SIJIE SJS sorozat egy kiváló minőségű, alacsony holtjátékú, rozsdamentes acél spirálkeretes kúszógörgő . A sebességváltó a precíziós sebességcsökkentésre, a nyomaték növelésére vagy a tengely forgásirányának manipulálására szolgál.

A spirális kúpfogaskerekek hőkezelésre és lappangásra kerülnek a maximális szilárdság, a sima gördülés és a hatékony fogérintkezés érdekében. A nagy tengelyű golyóscsapágyak lehetővé teszik a csendes működést, és képesek a radiális terhelés kezelésére. A dupla ajakú, UV védett olajtömítések biztosítják a környezetvédelmi eszközök védelmét és a nyomáscsökkentés során nem szivárognak. A szintetikus 460 olaj lehetővé teszi a sebességváltó biztonságos üzemeltetését. Élelmiszerolaj-olaj is kapható!

Jellemzők

Polírozott 316 vagy 304 rozsdamentes acél ház a tiszta megjelenéshez és kifinomultsághoz

A precíziós kialakított spirálkeretes fogaskerék hõkezelt és lappangott a maximális erõsség és a sima elforgatás érdekében.

Nyomaték kapacitása 180Nm-ig

Dupla ajak, UV védett olaj tömítés a külső szennyeződés megelőzésére

Moduláris, köbös ház kialakítása bármely irányban történő felszereléshez

Metrikus vagy hüvelyes tengely vagy üreges kimeneti tengely

Motor karima vagy tengely felszerelés opció

Aránycsökkentő 1: 1, 2: 1

Kevesebb, mint 7 Arcmin of backlash

98% hatékonyság


Alkalmazások:

Csomagolás, nyomtatás, átalakítás, élelmiszer-feldolgozás, általános fordulatszám és nyomatékszabályozás . A rozsdamentes acél kivitel az élelmiszerbiztonság és a tiszta környezet érdekében.