A gérvágányos sebességváltó minősége stabilabb

A sebességváltó az elsődleges mozgató és a munkagép közötti megfelelő sebesség és áttételi nyomaték szerepe. Ezért a sebességváltó normál működése befolyásolja az egész rendszer normál működését, a Gérvágómű és a jellemzők különböző jellemzői szintén fontosak. Miter Gearbox Jelenleg a mechanikai termékek hazai gyártása külföldi gépekkel, még mindig vannak hiányosságok, ezek a rések elsősorban az alapvető összetevők, mint például a hidraulikus alkatrészek, nagy kapacitású és alacsony teljesítményű, Mitre Gearbox súlyos olajszivárgás. Míg a külföldi mechanikai termékek bevezetése, a hidraulikus rendszer minősége stabilabb, a kismennyiségű olajszivárgás hosszú idejű használata után. A mechanikai termékek és a gyengéd minőség, az alacsony termékszállítási ráta, a rövid élettartam és egyéb problémák miatt a tisztaság iránti figyelem hiánya miatt. Gérvágó hajtómű A külföldi fejlett technológia belföldi bevezetése ugyanakkor, nem a termékfeldolgozás és az összeszerelés során, a tisztaság elég figyelmet szentelt, ami ugyanazt a technológiát eredményezte, de a termék teljesítményét a külföldről érkező nagy különbségek okozták. Sebességváltó A sebességváltó tisztasága elsősorban a vas és más szennyeződések összeszerelésének és összeszerelésének, a kenőolaj tisztaságának és más kérdéseknek a részeiben található. Miter Gearbox A tisztasági probléma egyszerű, de a problémák vagy kudarcok sokrétűek. Az alábbiakban ismertetjük a tisztaság, a hatás és a javulás okait.

(1) A sebességváltóban használt kenőolaj tisztasága gyenge. Ez a szegény tisztaság közvetlen oka. A fő következmények a következők: amikor a sebességváltó elindul, a kenőolaj a kenési sorba kerül minden egyes kenési pontra (általában a fogaskerékháló és a csapágyfelület), ahol a szennyeződések eléri a hézagot és a csapágyat is, ezáltal befolyásolva élettartamát. Ezért a Miter Gearbox használata esetén ajánlatos egy speciális olajszűrőt használni a kenõanyag használata elõtt.

(2) a gép alkatrészei, amikor a vas nem tiszta. Miter Gearbox Egyrészt a következő feldolgozási folyamat a dolgozók figyelmen kívül hagyásával a vas figyelmetlen részeinek tisztítására, ami a felület a részek a gödör, karcolások és egyéb hibák; a másik a vas jelenléte egyes helyeken nem könnyű tisztítani, mint például (lásd 1. ábra). A vasalatok a sebességváltóban a munka után az olajon át a munkaterületre, majd károsítják az alkatrészeket.

(3) olajozás, hegesztés és egyéb feldolgozás után. Gérvágó hajtómű Miután a savas pácolási áramkört nem lehet hegeszteni, vagy hegesztési szennyeződések lépnek be a csővezetékbe, és az olaj a sebességváltó-ciklusba.

(4) a késztermékre összeszerelve az utófeldolgozás egyes részeiben. A (3) alapelv.

(5) tisztítás után a részek nem figyelnek a megőrzésre, a Mitre sebességváltó szabadon felhelyezhető. Mint például a port és más szennyeződéseket a részek fontos részeire, amelyek befolyásolják az illeszkedés méretét.

(6) rossz tömítőhatás. A tervezési szempontok alapján használhatja a bemeneti és kimeneti tengely V típusú porvédő tömítését; feldolgozási szempontból javíthatja a tengely felületi érdességét.

(7) a festék nem képes ellenállni a magas hőmérsékletnek. Ha a sebességváltó magas hőmérsékleti körülmények között, a Gérvágómű a doboz falfestéke nem képes ellenállni a magas hőmérsékletnek, a festékréteg leesik a kenőolajba; doboz a fal falán kívül befolyásolja a megjelenést.

(8) tömítőanyag doboz doboz. Ha a sebességváltó alsó doboza felülete vagy más ragasztófelülete túl kenik a tömítőanyagot, akkor a doboz vagy fedél, a tömítőanyagot a dobozba szorítják, az olajba