Gérvágó hajtómű lassítási alapelve

A fogaskerék moduláris felépítésű moduláris kialakításon alapul, nagymértékben csökkenti az alkatrészek típusát, a nagyméretű gyártáshoz és a rugalmas szelekcióhoz alkalmas gérvágók. Más néven sebességváltók (pl. Hajtóművek) az autóiparban.

A gépjármű különböző vezetési feltételeinek köszönhetően a gérvágó hajtóműnél a jármű haladási sebessége és meghajtó nyomatéka nagymértékben változhat. Például a nagysebességű közúti sebességnek képesnek kell lennie elérni a 100 km / h sebességet, és a városi területeken a sebesség gyakran 50 km / h. Üres járművek az úton egyenesen, a vezetési ellenállás nagyon kicsi, majd felfelé terhelt, a Mitre Gearbox a vezetési ellenállás nagyszerű lesz. Az autómotor sebességtartományának jellemzői kisebbek, és a nyomatéktartomány nem felel meg az út tényleges igényeinek.

Egy autómotor főtengelye általában csak egy irányban fordulhat el, és az autónak néha képesnek kell lennie hátrafelé, így a járművet gyakran használják a jármű visszafordításához.

Ha a tengelykapcsoló be van kapcsolva, akkor a sebességváltó nem tud tápfeszültséget kibocsátani. Például biztos lehet abban, hogy a vezető kiengedi a tengelykapcsoló pedált a vezetőülésről, amikor a motor nem kapcsol ki. Transzfer a változó sebességváltó mechanizmus és a változtatható fordulatszám-szabályozó mechanizmus két részből áll. Miter Gearbox A változó sebességváltó mechanizmus fő funkciója a nyomaték és a sebesség értékének és irányának megváltoztatása; a vezérlőmechanizmus fő funkciója az átviteli mechanizmus vezérlése, az átviteli áttétel-transzformáció elérése, vagyis a változtatható fordulatszám-nyomaték elérése érdekében.

A mechanikus hajtóművet elsősorban a sebességváltó elvének csökkentésére használják. Egyszerűen fogalmazva, a sebességváltó több fogaskerék-készletet tartalmaz, mint a különböző sebességfokozatok, és az autó, amikor a sebességváltó viselkedése, a Gérkerékváltó, vagyis a sebességváltó működtetése a különböző sebességfokozatokhoz. Mint például az alacsony sebesség, úgy, hogy a sebességváltó, mint a nagy munka, és nagy sebességgel, Mitre Gearbox úgy, hogy a sebességváltó, mint a kis munka.

A hajtóművek széles körben használatosak a motorokban, és gyakran használják a szélturbinákban, és fontos mechanikai komponensek, amelyek fő feladata a szélturbina által generált teljesítmény továbbítása a generátorhoz, és így megkapja a megfelelő sebességet. Általában a szélkerék sebessége nagyon alacsony, a gerinchajtómű sokkal kisebb, mint a generátor teljesítményének kívánt sebessége, a sebességváltó-váltópár növekedésén keresztül kell elérni. Sebességváltó a következő szerepet játszik: 1, gyorsított lassulás, gyakran mondják, hogy a sebességváltó. 2. A meghajtó irányának megváltoztatásához például két ventilátor fogaskereket használhatunk, hogy az erőt merőlegesen egy másik forgási tengelyre vigye. 3, változtassa meg a forgási nyomatékot. Ugyanolyan teljesítményfeltételek mellett, minél gyorsabban halad a sebesség, a tengely kisebb forgatónyomatékkal, annál nagyobb az ellenkezője. 4, tengelykapcsoló funkció: A két, eredetileg rögzített hajtómű elválasztásával tudjuk elkülöníteni a motort a terheléstől. Mint például a fékkapcsolók. 5, Miter Gearbox a teljesítményosztás. Például használhatunk egy motort a sebességváltó orsóján keresztül számos rabszolga meghajtására, hogy elérjék a motor többszörös terhelési funkcióját.