A menetmetszet hajtóműve

A tengelyes hajtóműdoboz-lyuk rendszer általában párhuzamos tengely-furatrendszer, Miter Gearbox a szerelvény feldolgozásának lyukaként gyakran a tartó alján vagy alján a referenciapont pozícionálásához, egy reteszelés befejeződött. (5 ° -tól 20 ° -ig), vagyis a doboz két tengelye a függőleges síkban (5 ° ~ 20 °), vagyis a bemenő tengely és a kimeneti tengely kis szögben (5 ° ~ 20 ° °), vagyis a kereszteződésen belül lévő gérvágó-váltó, úgy, hogy a propeller vízszöget kapjon, miközben a sebességváltót egy kis hajóban oldja meg a kis helyigény telepítésekor. Nincs speciális módszer az inclinométer sebességváltó doboz-lyuk rendszerének feldolgozására, és nincs általánosan alkalmazható módszer. És ilyen doboz alkatrészek, mint például a párhuzamos tengely használata a folyamat, Mitre Gearbox annak szükségességét, hogy megtervezze egy sor kanyarodási speciális szerszámozás, egy darab, kis tétel gyártása nagyon gazdaságos, és a lyuk nem fejezhető be, ha kész befejezése, A referencia-átalakítás szükségessége, a gérvágó hajtómű nehezen érhető el a tengely tengely pontossági követelményeinek mintázata, ami nagymértékben csökkenti az átfolyási arány és a feldolgozási hatékonyság részeit, a gérvágási sebességváltót, hanem közvetlen hatást gyakorol a sebességváltó pontosságára és átvitelére stabilitás.

Először is a pozicionálási referenciát keretfelületként választjuk ki úgy, hogy a tengelyek függőleges síkban lévő metszéspontja a vízszintes sík metszéspontjává alakuljon; Másodszor, a Miter Gearbox a megmunkálóberendezést vízszintes megmunkálási központtal választja ki, tetszőleges forgási szöggel. A lefelé irányuló ívfeldolgozó β feldolgozás bemeneti tengelyéhez viszonyítva a gérvágó gerendát vízszintes megmunkáló központra alakítják át, a kiindulási munkadarab eredetű eltolódott sík β szöggel a lyuk lejtése a feldolgozási problémákra.

Horizontális megmunkáló központ a munkadarab-eltolás konverzióján, azaz a Miter Gearbox-ban a munkadarab a gépasztal pozícionálásánál, rögzítésénél, az eredeti munkadarab koordinátarendszer-eredetének mérésénél, a kiindulási munkadarab-eredet eltolódásának megállapításához, a munkadarab a gépi koordinátarendszer helyzetében azonosították. Ha a táblát a β szöggel a szögelt megmunkálási pozícióhoz forgatja, a Miter Gearbox a munkadarab eredetének eltolódását az új munkadarab kiindulási pontjának a kezdeti munkadarab-eltolódás alapján számítható ki. Ezen a ponton a CAD-rajzon keresztül a régi X, Z irányba, a Miter Gearbox-ban a kapcsolat régi munkadarab-koordinátarendszerét

A feldolgozás folyamatának használata, a Miter Gearbox a koordináta mérés azt mutatja, hogy a műszaki mutatók megfelelnek a minta követelményeinek, a Miter Gearbox a gép teljes mérési pontossága jó. A termékminősítési arány ≥ 97%, a gazdasági előnyök nagyon jelentősek.