Gérvágó hajtómű vezetési ellenállás

A sebességváltó moduláris felépítésű moduláris kialakításon alapul, a Gérvágó Gearbox nagymértékben csökkenti az alkatrészek típusát, nagyméretű gyártáshoz és rugalmas kiválasztáshoz. Más néven sebességváltók (pl. Hajtóművek) az autóiparban.

1, széles körben, hogy megváltoztassa a méretét a gépkocsi vezetési sebesség és a méret a kerék az autó hajtás kerék.

Az autó különböző vezetési feltételeinek köszönhetően a jármű haladási sebessége és meghajtó nyomatéka nagymértékben változhat. Például a gyorsjáratú sebességváltónak 100 km / h sebességet kell elérnie, és a városi területeken a sebesség gyakran 50 km / h. Üres járművek az úton az egyenesben, a vezetési ellenállás nagyon kicsi, akkor ha felfelé töltve, a vezetési ellenállás nagyszerű lesz. Miter Gearbox Az autómotor fordulatszám-tartományának jellemzői kisebbek, és a nyomatéktartomány nem felel meg az út tényleges igényeinek.

Egy autómotor főtengelye általában csak egyirányú fordulásra képes, és az autónak néha képesnek kell lennie hátrafelé, a Mitre Gearbox-ra, így a járművet gyakran használják a jármű visszafordításához.

Ha a tengelykapcsoló be van kapcsolva, a Miter Gearbox a sebességváltó nem képes teljesítményt adni. Például biztos lehet abban, hogy a vezető kiengedi a tengelykapcsoló pedált a vezetőülésről, amikor a motor nem kapcsol ki. Transzfer a változó sebességváltó mechanizmus és a változtatható fordulatszám-szabályozó mechanizmus két részből áll. A változó sebességváltó mechanizmus fő funkciója a nyomaték és a sebesség értékének és irányának megváltoztatása; A Gérválasztó A vezérlőmechanizmus fő funkciója az átviteli mechanizmus vezérlése, az átviteli áttétel-átalakulás elérése, vagyis a Gérvágó-váltó a sebességváltó eléréséhez a változó fordulatszám-nyomaték elérése érdekében.

A mechanikus hajtóművet elsősorban a sebességváltó elvének csökkentésére használják. Egyszerűen fogalmazva, a sebességváltó több fogaskerék-készletet tartalmaz, mint a különböző sebességfokozatok, és az autó, amikor a sebességváltó viselkedése, a Gérkerékváltó, vagyis a sebességváltó működtetése a különböző sebességfokozatokhoz. Mint például az alacsony sebesség, úgy, hogy a sebességváltó, mint a nagy munka, és nagy sebességgel, úgy, hogy a sebességváltó, mint a kis munka.