Bevel Gearbox Mechanikai tulajdonságok

A spirálkerék fogaskerekek a rakodó fő hajtásrészei. Az aktív csavarvonalas kúpkerekes hajtómű az autó átvitelétől a meghajtott kúpkerekes sebességfokozatig terjedő teljesítmény, a Bevel Gearbox, amely meghajtja a teljesítményt a differenciálműhöz.

A spirálkerék fogaskerekek a rakodó fő hajtásrészei. Az aktív csavarvonalas kúpkerekes hajtómű az autó átvitelétől a meghajtott kúpkerekes sebességfokozatig terjedő teljesítmény, a Bevel Gearbox, amely meghajtja a teljesítményt a differenciálműhöz. Bevel Gearbox Ezért a spirális kúpkerekek aktív szerkezete a fogaskerék-tengely, az egyik vége spline, összekötve az átviteli teljesítmény kimeneti tengellyel, a másik vég a spirális kúpkerekes; az átmérő nagyobb, mint az aktív spirális kúpkerekes hajtómű, a lassulás, miközben bizonyos csavarfuratok kerületén is, úgy, hogy a differenciál héjban lévő csavarokkal rögzített kúpkerekes fogaskerekek csökkentik a teljesítményt átvitel a különbségre. Az aktív kúpfogaskerekek nagy átviteli sebességgel rendelkeznek, miközben nagy nyomatékokat engednek be, és ütésterhelésnek vannak kitéve a terhelés és a fékezés során. Az ilyen fogaskerekek fő meghibásodási módja a kopás, a Bevel Gearbox pitting és break. Tehát az aktív spirálkerék fogaskerekeknek meg kell felelniük a következő követelményeknek: ① jó mechanikai tulajdonságok; ② jó karburáló kioltás teljesítmény; ③ jó ütésállóság; ④ jó szív keménység; ⑤ jó termikus deformációs teljesítmény.

Aktív spirális kúpkerekes szerviz szolgáltatási feltételek és teljesítmény követelmények, műszaki követelményei: ① kovácsolás nem lehet kovácsolás hibák. ② normalizálja a HB179-217 kezelést. ③ A felületi karburálási keménység HRC58-62, a szív keménysége HRC32-45, az átmeneti réteg keménységének változása lassú legyen, amíg a szubsztrát kevés szén, a karburálási mélység 1,0 ~ 1,4 mm, a Bevel Gearbox és a széntartalom 0,8% ~ 1,05%. ④ a metallográfiai ellenőrzési szabványoknak összhangban kell lenniük a "Carburizing gear metallographic inspection standards" (JB1673-75) előírásokkal. ⑤ az alacsony hőmérsékletű temperálás nem lövés.

A kúpkerekek létezése bizonyos előnyökkel járhat, ami a gép stabilitását eredményezheti, a kulcsa a kúpkerekes áruk létezésének köszönhető, a Bevel Gearbox nem kell ezt zavarná. És ez az idő, hogy stabil teljesítmény jellemzőkkel működjön, a Bevel Gearbox hogyan mondja meg? Láttuk az áruk idejét, gyakran javítani kell, és nagyon befolyásoljuk a műveletet.

De a kúpkerekes termékek, a Bevel Gearbox létezése azt látjuk, hogy nem lesz ilyen munka, és viszonylag stabil, a kontraszt jellegének használata. Bevel Gearbox És a kúpkerekes áruk, hogy a konverziós ráta nagyon magas, nem kell így előre-hátra ezen a részen, a Bevel Gearbox, hogy még mindig adjon nekünk bizonyos előnyöket.