Bevel sebességváltó alapvetően ugyanaz

A tengelyes hajtómű az átviteli rendszer utolsó része, amely a gyalogos kerék összehangolásához ad áramot, és az erőátviteli tengely vagy a hidraulikus motor teljesítménye csökkenti a forgási sebességet és növeli a forgatónyomatékot, a kerékcsavart, amely forgatja a kerékpárat . Minden nagyméretű karbantartó gépnél a tengelyhajtómű szerkezete, az átviteli sebesség aránya és így tovább nem azonos, a Bevel Gearbox a WD-320 stabil járműátviteli rendszer jelenlegi belföldi használatát ugyanúgy, mint az egyenáramú DC 32 így a két tengelyes sebességváltó alapvetően ugyanaz.

A DC-32 típusú süllyesztő jármű 3 tengelyes sebességváltóval rendelkezik, a forgócsapos tengelyes hajtómű (a továbbiakban: tengelyhajtómű Ⅰ) és a hajtott forgóvázas tengelyes hajtómű (a továbbiakban: tengelyhajtómű Ⅱ) két fajtája. DC-32 típusú tamping autó nagysebességű, sebességváltó kis sebességű kétszeres hajtásrendszerrel, nagy sebességű séta hidraulikus mechanikus sebességváltóval, kis sebességű séta hidrosztatikus sebességváltóval.

A kipörgésgátló járművek nagysebességű járását két tengely hajtja, a Bevel Gearbox az első kocsi két tengelye az aktív tengely és az átviteli útvonal: Motor → nyomatékátalakító → áttétel → kimeneti tengely → sebességváltó → tengelyes hajtómű → kerék.

Amikor a süllyesztő járművek járnak, ez egy lépcsőzetes préselési művelet. a fékezéshez vagy a hátramenethez gyakori indítás szükséges: Motor → hidraulikus átvitel → szivattyú → olajmotor → reduktor → hajtótengely → sebességváltó doboz kardántengely → hajtótengely → átviteli doboz → tengelyhajtómű → kerék → kerekek. Egyidejűleg egy másik olajmotor (segédmotor) is meghajtja a hátsó forgóváz egy tengelyét, segédhajtásként a Bevel Gearboxot, növelve a kerék húzóerőt.

A doboz, a kis ívű kúpkerekes hajtómű tengelye, a nagy ívű kúpkerekek és a csapágyak, a Bevel Gearbox stb. A bemeneti tengely és a kicsi görbült kúpkerekek egy, a Bevel Gearbox-ot, a másik végét pedig a peremmel a spline és a karima áthalad a meghajtó tengelyen és a mozgatható dobozon.

A tengely sebességváltó Ⅱ szerkezete. A hajtómű az egypólusú hengeres fogaskerekes üzemmódot alkalmazza, főként 2 tengelyből áll. Az 5 bemeneti tengely az első tengely, és a bejövő vég a spline segítségével a motorhoz csatlakozik, és egy kis egyenes hengeres fogaskerék, amely a tengely mentén csúsztatható fel. A Bevel Gearbox a 8 tengelyen lévő tengelyre van szerelve. Bevel Gearbox A 3-as tengely a második tengely, és a tengely egy nagy, 1 hajtású fogaskerékkel van betöltve, amely forgatja a tengelyt. A tengelyhajtómű hengeres tengelykapcsolóval van ellátva, és az 1 nagyméretű fogaskerék hézagja és szétválasztása befejeződik úgy, hogy a 7 tengelykapcsoló tengelyen lévő 7 villát a 8 kis fogaskerék hajtja.

A tengelyes hajtómű ⅱ egy hengerrel működtetett tengelykapcsolóval van ellátva, a fogaskerékhajtóművel a 8 hajtómű nagy sebességgel el van választva az 1 hajtóműtől, és a 8 hajtómű a hajtóművel az 1 hajtóművel át van kapcsolva, amikor a járás jár, amely az aktív tengely lesz. Kúpkerekes hajtómű Ez a tengelyhajtómű a tengelykapcsoló tengelyének kialakítása miatt, így két átalakítási feltétel esetén, ha a henger vezérlő része nem tudja sikeresen befejezni a Gear 8 mozgást, akkor a teljes sebességváltó rendszer károsodásához vezet, a Bevel Gearbox ezért rendszeres idõközönként figyelni kell a tengelykapcsoló szélhengeres vezérlõ részét az ellenõrzésre és karbantartásra.