Gérkerék váltó fő használata

Miter Gearbox Gearbox egyfajta ipari alkatrész, át tudja adni az átviteli sebességváltó rendszert, hogy teljesítse az erőátviteli feladatot, ugyanakkor a sebességváltó, mint a sebességváltó géppark tartozékok, a vegyipar is nagyon széles körű. Ebben a tanulmányban részletesen tárgyalták a sebességváltó, a Miter Gearbox a sebességváltó közös hibáját és a diagnosztikai intézkedéseket.

A sebességváltó használata

A sebességváltó fő felhasználási módja a következő: először megváltoztathatja a sebességváltó sebességét a fogaskerék-készleten keresztül, amelyet gyakran az ipar "sebességváltójának" neveznek. Másodszor, a sebességváltó megváltoztathatja a forgatónyomatékot, vagyis az előfeltétel ugyanolyan erejével, annál nagyobb a sebesség, a fogaskerék tengelye annál kisebb a nyomaték, annál nagyobb a nyomaték; az áramellátáshoz használt hajtómű, az iparban a személyzet egy motort használhat, a gérvágó hajtóművet a sebességváltó fő tengelyén keresztül, hogy befolyásolja a tengelyeket, majd mindaddig, amíg egy motor több terhet húz; a sebességváltó működik a tengelykapcsoló, a fék tengelykapcsoló a használata a sebességváltó, az emberek szabadon elkülöníteni a két háló fogaskerekek, majd osztani a terhet és a motor külön; az átvitel irányában ajánlatos két ventilátoros fogaskereket használni, hogy az erőket függőleges irányban továbbítsa a másik oldalon lévő forgástengelyhez.

Másodszor, a sebességváltó teljesítményének tipikus hibája

A sebességváltó gyakorlati alkalmazásának elemzése során nem nehéz megállapítani a hibáját. A teljes sebességváltó rendszer a csapágyakat, a sebességváltót, az áttételes tengelyt és a dobozszerkezetet és egyéb alkatrészeket egyfajta általánosan használt mechanikus energiarendszerként tartalmazza, ugyanakkor folyamatos mozgásban van, nagyon könnyű megjelenni a mechanikai alkatrészek hibája, különösen a csapágyak, fogaskerekek és meghajtótengelye, a gérvágó hajtómű a másik kudarc valószínűsége lényegesen alacsonyabb.

Amikor a fogaskerék végzi a feladatot, a funkcióparaméter meghaladja a megengedhető legnagyobb kritikus értéket, mert a különböző bonyolult tényezők miatt nem képes dolgozni. Megjelenése is sokoldalú, az általános helyzet, két fő kategóriába sorolható: az első a fokozatosan felhalmozódó halmozódó rotáció fogaskereke, mivel a sebességváltó külső felülete viszonylag nagy terhelést visel, a Miter Gearbox a a hézagtömlő és a relatív gördülő erő és a csúszó erő közötti rés, a súrlódás csúszási ideje és a pólusok az irányszél ellentétes végénél csak fordítva, idővel a hosszútávú mechanikus művelet fogaskereket, repedéseket, emelkedést eredményez a kopás mértéke, a fogaskerék elkerülhetetlenné válik. Egy másik hiba az, hogy a személyzet nem ismeri a biztonságos üzemeltetési eljárást, vagy sérti a munkamegjelölést és a kérelmet, a hajtómű hanyagságának telepítésekor vagy a kezdeti gyártás során a rejtett veszélyek bekövetkezésének elmulasztásáért, a Miter Gearbox ez a hiba gyakran azért, mert a belső lyuk és a külső kör a fogaskerék nem ugyanaz a középpont, a sebességváltó a forma a hiba és a tengely eloszlás aszimmetria.

Ezenkívül az egyes részek sebességváltójában a tengely szintén hajlamos az alkatrészek elcsúszására, amikor viszonylag nagy teherbírású tengely van, a tengely gyorsan deformálódik, közvetlenül indítja el a hiba sebességváltóját. Ha a sebességváltó hiba diagnózisa, a különböző tengelyek deformálódási foka a sebességváltó hibájának hatására következetlen, természetesen más hibateljesítményt eredményez, így a torzítás tengelye is nehéz és enyhe. A tengely egyensúlyhiánya meghibásodást okoz, az okok a következők: A környezetvédelmi munka terhelésében a Miter Gearbox időbeli alakváltozása elkerülhetetlen; a tengely maga is sokféle folyamatot, például gyártást, gyártást és feldolgozást eredményez, ami súlyos egyensúlytalanságot eredményez az új öntvény tengelyen.