Orsós emelőműhajtások professzionális gyártója, és fazetta sebességváltó több mint tíz éve Kína, SIJIE INDUSTRIAL CO., LTD. Év után a töretlen erőfeszítések cégünk birtokol fejlett-ba egy gyűjtemény-ból tudományos kutatás, termelés, értékesítés, szolgáltatás, az egyik a szakmai szállítói és lineáris átviteli termékeket. Mi elsősorban a termékek a SJ féreg Orsós emelőműhajtások SJM gép Orsós emelőműhajtások, SJC harmadfokú emelőműhajtások, SJB golyós Orsós emelőműhajtások, SJ Beépítési helyzet, Vargáné gérvágó sebességváltó. Most mi a több mint 100 főt, a technikai személyzet több mint 30, az éves termelési kapacitása több, mint 200000 egységet.

Cégünk előnyei:

1. csak professzionális gyártója Orsós emelőműhajtások és ferde sebességváltó teljesítmény átviteli termékeket. Kínálunk professzionális megoldás módja szerint egyes ügyfelek ' alkalmazás.

2. Ésszerű áron, jó minőségű és a legjobb szállítási idő.

3: SIJIE mérnökök segítséget nyújt az ügyfélnek, figyelembe minden, a biztonság, válassza ki a megfelelő modellek lépésről lépésre a vevő "mérnökök, kínálunk vevő CAD vagy 3D-s rajzok elrendelése előtt utolsó megerősítés.

4. a SIJIE vállalat rendelkezik 4 típusú Orsós emelőműhajtások, 2 fajta a Fazetta sebességváltó. Új termékek a megrendelő igényei szerint is tervezünk.

5: SIJIE termékek van általában egy éves garanciális időszak, garanciális időszakban, bármilyen probléma, "SIJIE" termékek, miután már megerősítette, mi végigvezeti fix, vagy cserélni egy új hajó.